ruanglegar aku

By: litter moe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
KLUANG johor 10/11/-14/11/2005

depan umah amat baru nak gerak nih
sah amat tengah berak
 
View all 38 photos...
okeh nih kesemua gambar sambutan hari raya di kluang johor.....so hope ya enjoy watching all of this...and aku tau ader yg cemburu..hehhehe......(sorry A.B) hehehehhe.......tahnk's to all people yg berjaya mengadakan trip inih....sesungguhnya satuh pengalaman yg aku tak akan lupakan....thank's jugak saudara kerol coz berjaya menyewakan walki-talkie (walkman) kepada kami semua....and thank's alot to MAKTOK coz sudi menumpangkan kami semua yg separuh gila nih....mintak maaf untuk segala zahir dan batin atas kebisingan kami setiap malam,pulang lewat tanpa memberitahu dan penggunaan elektrik yang melampau.....thank's alot coz sanggup tunggup kita orang sehingga ke awal pagi hanya untuk memastikan kita orang balik dan hanya untuk membuka pintu untuk semua orang boleh tido dengan selesa.....thank's untuk segala makan dan minum yang teramat sedap serta mampu mengembungkan perut kami nih......tak lupa perkataan yang kami baru belajar GOYANG DAGU..hehehhe(betul ker tuh) dan tak lupa juga kepada semua driver-driver yg sanggup bersengkang mata hanya untuk memastikan perjalanan kita semua selamat....and thank's to matmot speking yang sudi melayan kita semua di pantai mersing.......(weh org pantai mersing mesra dowh...yo yo yo fuck off)
last sekali thank's to all yang terlibat secara sengaja,tak sengaja,atau pura-pura sengaja hope that god bless you all.....
peace now


Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
HUTAN BANDAR J.BEE JOHOR

okeh all.....nih semua pic yg aku ada untuk camping kat hutan bandar..aku akan carik lagi untuk tatapan semua......susah wooo aku nak upload nih...pc aku nih dah ler zaman tok kaduk.....harap semua berpuas hati.....aku tak pandai cakap la.....

owh lupa...aku masukkan kesemua pic dari mula hingga habis perjalanan ke J.BEE


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net